jóga zokni

Ez a nagyszerű relaxációs torna egyre népszerűbb, hiszen az elme felszabadítására és a test helyes tartására is pozitív hatást gyakorol. A jóga zokni kimondottan hasznos, mivel a segítségével helyesen végezheti el a különböző gyakorlatokat.

A csúszásgátló funkcióját az alján található csapok, PVC, vagy szilikon bevonatok garantálják. Nagyon kényelmes viselet és melegen tartja a lábakat. Ez fontos tulajdonság, hiszen a relaxációs gyakorlatok közben rendkívül idegesítő lehet, ha hideg a lába. A jóga zokni higiénikus védelmet biztosít. Ha nem a saját otthonában végzi a gyakorlatokat, hanem egy erre a célra kialakított csarnokban, teremben, akkor fennáll annak a veszélye, hogy baktériumokkal, szennyeződésekkel érintkezhet. Férfiak, nők és gyermekek egyaránt használhatják.

Sokféle színben és kialakításban kapható, így mindenki az ízlésének megfelelő típust választhatja az edzésekhez. A jóga zokni többféle anyagból készülhet. Az áruházakban kapható pamut, poliészter, spandex, PVC és szilikon változat. Válassza azt a textilt, amelyik kielégíti az igényeit!