fogpótlás

Súlyos traumát okozhat az ember életében a fogak elvesztése. Megeshet, hogy csak az egyikből törik le egy darab, míg máskor több is kihull. Így vagy úgy, egyik sem számít szerencsés helyzetnek.

A fogpótlás viszont manapság már rutin eljárásnak számít. A Relax Dental Center tapasztalt szakemberei garantálják a fájdalommentes beavatkozást követően az esztétikus végeredményt. Miért kéne hónapokon, sőt, éveken keresztül együtt élnie a hiányos fogsorból fakadó kellemetlenségekkel?

Egy sérült fog előbb-utóbb romlásnak indul. Már a sérült zománc is súlyos következményeket vonhat maga után, hiszen a fog ezt követően védtelenné válik.

Amint azt tapasztaljuk, hogy valami nincs rendben, jobban tesszük, ha azonnal szakemberhez fordulunk a problémánkkal. Ebben az esetben kiemelten igaz, hogy jobb megelőzni, mint helyrehozni a bajt, ha már bekövetkezett. A fogorvosok elsődleges célja, hogy mindig megmentsék azt, ami még menthető. Ha már nincs más választás, akkor következhet a fogpótlás valamelyik formája.