hajstílus

Hiába az ápolt hajkorona, ha nem a megfelelő fazont vágatjuk, akkor az eredmény közel sem lesz elragadó, hiszen nem áll jól. Ezért mindenképpen célszerű tanácsot kérni, megbeszélni a szakemberrel, hogy melyik volna a tökéletes frizura, ami illik az egyéniségedhez, a stílusodhoz. Sok mindentől függhet az, hogy melyik hajstílus áll jól neked. A felnyírt haj például azoknak a férfiaknak előnyös, akiknek alapból nem túl keskeny az arcformájuk, ezért keskenyíteni szeretnék. Arra számítani kell, hogy ez a típusú hajvágás, felül legalább 6-10 cm-es hajhosszt követel meg.

A legtöbb esetben szabadon hagyja a homlokot, úgyhogy azoknál a férfiaknál alkalmazható sikeresen, akiknek nincs túl nagy homlokuk vagy alacsonyan kezdődik a hajvonaluk. Nagyon jól néz ki az Undercut, vagyis felnyírt haj borotválkozva, minimális borostával, közepes vagy egészen hosszú szakállal egyaránt. Tehát bármilyen arcszőrzettel rendkívül férfias megjelenést biztosít a viselőjének ez a fazon.

Tulajdonképpen ennek a fazonnak az előnye a sokoldalúságában rejlik, mert attól függően, hogy milyen hosszúra van vágva fent, milyen irányba fésülik, bármilyen stílus képviselői magabiztosan viselhetik. Persze számít az oldalsó hajrész hossza is. Tökéletes hajviselet ez öltönyhöz, üzleti megbeszélésre, de a mindennapokban vagy éjszakai bulizáshoz szintén megfelelő. Bár már nagyon régóta jelen van a férfiak életében ez a stílus, soha nem lehet megunni és az lehet mondani, hogy nem megy ki a divatból.

A modern Undercut frizura elkészítésénél a szakemberek visszanyúlnak a klasszikusokhoz, ezek lényegét, esszenciáját megtartják és amit lehet, azt újkori megoldásokkal modernizálják. Ennél a fazonnál a lényeg az oldalsó és a felső hajrész kontrasztja, hirtelen váltása az eltérő hossz miatt. Az a76.hu weboldalon megtekinthető néhány modern Undercut frizura fotója, amelyek segítenek neked abban, hogy könnyen ki tudd választani a legjobban tetszőt. De ha mégsem tudnál választani, a borbély biztosan szívesen segít.