Gyere ki a szekrényből! Mi lehet ennek a mondatnak az értelme egy cégvezető számára? A legtöbb vállalkozásvezető állandóan a napi gondokkal foglalkozik. Sokan érezhetik úgy, hogy a munkájuk mellett megszűnik létezni a magánéletük.

Nekik szól a jó tanács: Állj meg néha egy pillanatra, és próbáld meg a munkádat, az életedet egy külső szemlélő szemével megvizsgálni. Látod vagy érzed a problémákat, de nem tudod a megoldást? Ismerkedj meg Piroska Gyulával.

Előadásai, könyvei már több ezer cégvezető számára mutatták meg, hogy hogyan lehetséges változtatni. A cégvezetést egyetlen magyarországi egyetemen sem tanítják, így a legtöbben csak saját megérzéseikre hagyatkoznak. Piroska Gyula a tréningjein megosztja veled a saját tapasztalatait.

Nem csak a hibákra hívja fel a figyelmedet, hanem a megoldásaikat is megtudhatod. Humor, irónia, és a kőkemény valóság, amit hallhatsz tőle. Piroska Gyula előadásain találkozhatsz rengeteg „sorstársaddal”, azaz cégvezetővel, így kiváló lehetőség az ismerkedésre is.

Ha szeretnél kikerülni egy taposómalomból, ha valami hatékonyabb megoldást keresel mit a jelenlegi, akkor vegyél részt egy „Gyere ki a szekrényből!” napon. Ha még erre sincs időd, akkor olvasd el Piroska Gyula néhány írását, könyvét.