passzé anyag

Azok az ügyes kezű, kreatív személyek, akik tudják mit kezdjenek a tűvel és a cérnával, akár saját maguk is megalkothatják az álmaik ruhatárát. Ehhez persze mindenképpen kell egy megbízható, minőségi termékeket kínáló forrás is. A Szakatex a passzé anyag és az egyéb magas színvonalat képviselő méteráru terén sem hagyja cserben a kedves érdeklődőket. Az említett passzé anyag remek lehetőséget biztosít például a hálóingek, babaruhák, sport- és fitnesz-, illetve a strandruhák megalkotásához.

A passzé anyag két fő komponense a pamut és a poliészter. Ennek köszönhetően a roppant elasztikus, így sokoldalú felhasználást biztosít. Miért olyan fontos tulajdonság a felsorolt ruházati elemek vonatkozásában a rugalmasság? Az említett példák közül tegyük górcső alá a babaruhákat és rögtön megértjük, miért is releváns a passzé anyag elasztikussága.

Az elasztikus pamut anyagok a kisbabák kedvencei

A kisbabák, míg az első heteikben inkább csak csendes szemlélői a világnak, az idő múlásával egyre többet és aktívabban mozognak. A mozgásfejlődésükhöz elengedhetetlenül fontos, hogy a ruha, ami a testüket fedi, teret engedjen a vidám testmozgásnak, viszont tartsa melegen is őket. Az elasztikus pamut anyagok e téren verhetetlenek. Az elasztikus mivoltuknak köszönhetően, szabad utat engednek a rugdalózásnak, a pamut összetevőjüknek hála pedig a gyerkőc hőháztartását is nagyszerűen támogatják.

A pamut, mint alapanyag egyébként is közkedvelt az édesanyák körében, ugyanis az nem izzasztó, megfelelő szellőzést biztosít, komfortosan meleg, így télen és nyáron egyaránt praktikusnak bizonyul. Az elasztikus pamut anyagok roppant színes skálán mozognak a Szakatex webáruház termékpalettáján, azt viszont tartsuk észben, hogy minimum 10 méteres igénylés esetén adhatjuk le a rendelésünket. A Szakatex webáruház a nívós elasztikus pamut anyagok terén nemcsak a strapabíróságból vizsgázott jelesre, ugyanis a termékeik a szemnek is roppant mutatósak, így előre borítékolják a minden igényt kielégítő eredményt.