Ha úgy dönt, hogy a saját kezébe veszi az irányítást és maga lát neki az otthoni javítási, újítási munkafolyamatok elvégzésének, fontos már a tervezés fázisában beszerezni a szükséges kellékeket és alapanyagokat. A Tikkurila akrilát alapozó festék úgy kerül a boltok polcaira, hogy már eleve vízzel van hígítva, ezáltal is csökkenti a festésre váró felület nedvszívó képességét, sőt, a későbbiek folyamán használni kívánt anyagok tapadását is erősíti. A Tikkurila alkalmazásának területei roppant szélesek, hiszen problémamentesen használhatja gipszkartonon, illetve cement és mész vakolaton egyaránt.

A Tikkurila különböző méretű kiszerelésben kapható, egyéni célokra szabva, a hígítása is szintén tetszés szerinti. A tapasztalt ezermesterek jól tudják, egy alapozó anyag akkor a legnagyszerűbb, ha a felhordási módjai változatosak, hiszen így szinte öröm azzal dolgozni. A Tikkurila alapozót a már megszokott ecseten és hengeren kívül, a roppant praktikus fúvókás szórással is felviheti a kívánt területre, az eredmény pedig mindhárom esetben garantáltan kielégítő lesz.

A Tikkurila száradási ideje is elképesztő, hiszen az alkalmazását követően, akár már 1 óra elteltével dolgozhat a szóban forgó felületen. Ha befejezte a munkát, fektessen fokozott figyelmet a termék tárolására! A továbbiakban használni már nem kívánt kannát zárja le jó alaposan és olyan helyen tartsa, ahol nincs kitéve az időjárás viszontagságainak, különös tekintettel a tűző napfényre és a fagyra. A Tikkurilával csodás eredményeket fog elérni!