sellős barbie

A kislányok nagyon szeretnek babázni, emellett kifejezetten a Barbie babákért vannak oda. Sokan vágynak a sellős Barbie babára, ezért érdemes meglepni a lurkót. Nem számít, hogy karácsonyra, névnapra vagy születésnapra szeretné meglepni a csöppséget, biztos lehet benne, hogy örülni fog neki.

Olyannyira sok csillogó színben pompázik ez a típusú játék, hogy minden gyermeket elvarázsol. Arról nem is beszélve, hogy a sellős Barbie vízbe bátran betehető.A kádban bármikor lehet vele játszani, de kisebb medencét vagy vízfelületet is ki lehet alakítani, hogy felfedezze a vízben fellelhető kincseket. A sellőuszony mozog és elég rugalmas, ezért a legmélyebb vizeket is képes felfedezni. Nagyon sok termék található ezen a téren, ezért több típust érdemes megkülönböztetni.

Az a kérdés, hogy sellős Barbie képes-e megválni az uszonyától vagy kizárólag a vízben tud élni. Amennyiben a szárazföldön is tud közlekedni, akkor több helyszínen lehet vele játszani. Persze a képzeletnek semmi sem szabhat határt, így az uszony nem okozhat gondot.