fuvarozás árak

Manapság mindenkinek fontos, hogy mi mennyibe kerül. A kiadások tervezésébe a fuvarozás árak is beletartoznak. Minden költöztetés és fuvarozás előtt árajánlatot adunk, ami biztosítja a megrendelőnek a tervezhető kiadást. A fuvarozás árak magassága több tényezőből áll össze, ezért szükséges minden esetben egy pontos, előzetes megbeszélés.

A szállítmány súlya és mennyisége, valamint a szállítás távolsága, de a fuvarhoz szükséges személyzet is befolyásolja az árat, amit akkor tudunk garantálni, ha az előre megbeszélt módon történnek a dolgok és a megállapodás szerinti mennyiségű tárgy kerül szállításra. A fuvarozás árak a szállítást végző autó nagyságától is függenek.

A különböző szállítási térfogatú gépjárművekben más-más belső biztosítási előírások vannak, amit még rövidebb távú szállítás esetén is be kell tartani. Ez mindenki érdeke, hiszen a rakományt biztonságosan kell lekötni, hogy még véletlenül se boruljon fel a járműben szállítás közben, mivel ez a szállítmány sérülését is okozhatja.