női tangák

A tanga már a kezdetektől a nőiesség és az érzékiség szimbóluma. A női tangák kétségtelenül a hölgyek fehérneműs fiókjának egyik legcsinosabb darabjai közé tartoznak. Online üzletünk különböző kialakítású és anyagú női tangák széles választékát kínálja, a legegyszerűbbtől a legérzékibb modellekig.

Sokak szerint egészségtelen ilyet viselni, viszont orvosi vélemény alátámasztotta, hogy önmagában semmilyen veszélyt nem rejt, hacsak nem hajlamos a viselője valamilyen hüvelyi fertőzésekre. Vannak olyan nők, akiket nem lehet kilendíteni a pamut iránti szenvedélyükből. A természetes anyagokból készült szövetek légáteresztőek, könnyedén felszívják a nedvességet, bőrsemlegesek és puha textúrájuknak, így nem irritálnak.

Viszont egy kísérlet keretén belül megállapították, hogy a műszálas bugyi nincs negatív hatással az egészségre, csupán rosszabb a nedvszívó képessége. Vásárolhat mintás, élénk színű női tangákat, de maradhat a hagyományos fekete vagy fehér típusoknál is. Találja meg választékunkban az Önnek tökéletes modellt!