Műanyag ablak

Motorizált, lármás világban élünk, ezért az emberek a lakásokra komoly hangszigeteléssel bíró nyílászárókat szereltetnek, hogy kizárják ezzel az utca zaját. Jól kell választani, hiszen nem mindegyik típus nyújtja a tőle elvárt eredményt. A „B” osztályú profilokhoz képest az „A” osztályú műanyag profilok akár 4 dB-lel kevesebb hangot engednek át (forrás: veka.hu). Tehát érdemesebb ezek közül választanunk, még ha esetleg valamennyivel több pénzt kell is kifizetnünk. Nemcsak az otthon nyugalmát zavarja meg a zajterhelés, hanem negatív hatással van az egészségre is.

A VEKA profilokból készült nyílászárók hatékony védelmet nyújtanak a kinti zajok ellen. A legmagasabb zajvédelmi osztályba tartoznak, de ezen kívül még számtalan egyéb előnyük is van. Először is, egyedi stílusban, különleges designnal készülnek, minden esetben a megrendelő igényeinek megfelelően, de természetesen, figyelembe véve az adott épület jellegét. A többkamrás technikának köszönhetően, kifejezetten alacsony hőátbocsátási értéket biztosítanak a VEKA profilok.

Ezzel értékes fűtési energiát lehet megtakarítani, csökkennek a fűtési költségek és minimális lesz a CO2 kibocsájtás is. Kiemelkedő szigetelési tulajdonságukkal gondoskodnak a helyiségek csekély hőmérséklet különbségéről, így biztosítva a kellemes atmoszférát. A VEKA profilokból készült nyílászárókat speciális üvegekkel, kilincsekkel, vasalatokkal individualizálhatják a szakemberek, amivel emelhető a betörés elleni biztonság.

Ez ebben a világban hatalmas előny. A veka.hu weboldalon megismerhető cégnél különböző színekben kérhetőek a nyílászárók. Ezek a színes ablakok és/vagy ajtók egészen különleges hangsúlyt adnak a megjelenésnek. Megtérülő befektetés az új nyílászárók beszerelése, hiszen emelik az adott ingatlan anyagi értékét is. Hosszú évekig szépek maradnak a kiváló minőségű SOFTLINE profilok, köszönhetően a különösen sima felületüknek. Soha nem kell festeni, ráadásul a tisztításuk is kimondottan könnyű, gyorsan megy, ezért sok háziasszony kedveli.