A modern lakások berendezéséhez vitathatatlanul hozzátartoznak a korszerű elemek. A műanyag ablak is ezek közé tartozik, bár tény, hogy annyira már nem új keletű. Ma már egyre szebb és tartósabb kivitelben megvásárolhatóak, így nemcsak hasznosak, de díszei is a lakásnak.

Arról azonban nem szabad megfeledkezni, hogy időnként ezeket is szervizelni kell. Régi tévhit, hogy az ilyen ablakokat elég csak beszerelni és semmi más dolgunk nincs velük. Tudni kell, hogy a műanyag ablak kifogástalan működése érdekében évente egyszer tanácsos szakembert hívni, aki ellenőrzi a vasalatokat és a gumi tömítéseket.

Legyen szó karbantartásról, javításról vagy cseréről, az Ablakdoktor mindegyikben tud segíteni a legjobb termékekkel és persze kifogástalan szakértelemmel. A műanyag ablak mellett, a cég további kompetenciái közé tartozik a bejárati- és erkélyajtó javítás, valamint a légbevezető szerelés is. Bármilyen probléma vagy kérdés is adódjon ezekkel kapcsolatosan, minden információt megtalál az ablakdoktor.hu weboldalon.