Van egy aminosav, amit a sportolók már hosszú évtizedek óta használnak annak érdekében, hogy javuljon a teljesítményük. Ez nem más, mint a kreatin, ami hatékony segítség a nagyobb intenzitású mozgás során.

Nélkülözhetetlen tehát a kreatin szedése tömegnöveléshez, illetve akkor, ha valaki extra energiát szeretne. Testépítők körében nagyon népszerű, úgyhogy érdemes kipróbálnod, például akkor is, ha az erőszintedet növelnéd, esetleg vegetáriánus vagy és ezért túlságosan alacsony. Azt tanácsoljuk, hogy próbáld ki a nutriversum.com webáruházban megvásárolható Creatine Monohydrate terméket, ami 500 grammos változatban kapható! Ez tiszta kreatin monohidrátot tartalmaz, mikronizált formában. Ha magas minőségű készítményt akarsz vásárolni, akkor itt a helyed! Ízesítetlen formula, ami allergén-mentes.

A kedvező hatás napi 3 gramm kreatin szedése által érhető el. Jó ár/érték arányban lehet megvenni ezt a terméket, ezért is ajánlott ebben az online boltban keresned. Itt gyors és kedves kiszolgálásban lehet részed.

Print Friendly, PDF & Email
 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

 

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2019 Az a jó ha békás a tó. All Rights Reserved