nemesvakolat

Amikor házfelújítás vagy bármi egyéb esedékes feladat előtt állunk, akkor mindenképpen szükség van a megfelelő termékekre. Jelen esetben a nemesvakolat a szóban forgó darab, ami igazán sokrétű felhasználást eredményez.

Ez a típus remek fedőképességgel rendelkezik, ez könnyedén megtapasztalható a munkafolyamatok során. Általánosságban fehér, de lehet más árnyalata is. Igazán egyszerűen felvihető és bedolgozható a felületre. Ennek köszönhetően a kevésbé tapasztaltak is megpróbálkozhatnak a felvitelével, nem csupán a szakavatottak.

A nemesvakolat éveken át megállja a helyét, így emiatt nem kell aggódni. Az alapvakolatok ezen fajtája többségében tégla vagy betonfalra kerül. Ezek rögvest alkalmassá válnak a végső anyaggal való borításra.

A formázhatóságának hála, nem kell sokáig bajlódni vele. Ezen felül, a napfényt is jól bírja, vagyis nem fog fakulni. Természetesen a nemesvakolat hőszigetelés tekintetében is hasznos, ami még a fűtésszámla miatt sem utolsó szempont. Nemcsak esztétikusabbá, hanem ellenállóbbá is varázsolja az otthon külsejét.