olasz kézműves fagyi nagykereskedés

Az igazi krémes fagylalt állagát és ízét a minőségi alapanyagok határozzák meg. A Hisztéria Fagylalt cég termékei országszerte ismertek. Nem semmi, hogy milyen ízeket lehet kipróbálni egy olasz kézműves fagyi nagykereskedésnél. Az előállításhoz szükséges hozzávalókat a helyi termelőktől vásárolják, ilyen a tojás, a gyümölcs és a tejtermékek. A korszerű technológiával felszerelt műhelyben elvégeznek minden munkafolyamatot, a pasztörizálástól a fagyasztásig. A több évtizedes tapasztalat és a fagyi iránti szenvedély sikeressé tette.

A fogyasztó egészsége nagyon fontos, ezért minden higiéniai szabályt betartanak. A gyártás nagytételben történik. Több mint 100 partnerrel vannak kapcsolatba, akik által sokan megismerték ezt a finomságot. A cukrászdák színes pultjai gyönyörű látványt nyújtanak, de igazi élvezetben kostoláskor lesz részünk. Nagyon változatos az ízvilág, több mint 40 fajtát készítenek. A régi, jól ismert ízek mellett, mint a csokoládés, vaníliás, epres vagy citromos, újakat is kóstolhatunk.

A Hupikék Törpikék, a Kinder Pingvin és a Rákóczi Túros a gyermekek nagy kedvence. A hiszteriafagylalt.hu oldalon a teljes kínálat megtekinthető. Az aromát a szezonális gyümölcsök és gyümölcspürék felhasználásából nyerik, tartósítószer nélkül. Tejpor helyett tejet használnak, ettől lesz igazán krémes és ízletes. Azokra is gondoltak, akik csak a cukor- vagy laktózmentest tudják fogyasztani, a széles felhozatalban ők is megtalálják a kedvükre valót.

A minőség megőrzése érdekében, fontos a megfelelő hőmérsékleten való tárolás és ezért olyan hűtőpultokra van szükség, ami garantálni tudja az ideális hőfokot. A cukrászdák pultjaiban 3 kg tégelyekben van felsorakoztatva a színes és ínycsiklandó finomság. A siker titka az olasz fagylalt ízeiben rejlik. Mindenkinek élvezetet nyújt a prémiumminőségű kézműves fagylalt. Krémes jellege és valódi íze miatt olyan keresett. Ha szeretne ennek a szuper csapatnak tagja lenni és értékesíteni ezt a finomságot, hívja a megadott telefonszámot és több információt megtudhat!