Aviva torna

Azt mindnyájan tudjuk, hogy a mozgás egészséges és vannak olyan tornagyakorlatok is, amelyek beindítják a test természetes funkcióit. De mi van akkor, ha valamilyen oknál fogva nem tudunk személyesen részt venni ezeken a hatékony tanfolyamokon? Nos, ebben az esetben sem kell kétségbeesni, mert segít a világháló! Otthonod kényelméből is gond nélkül elsajátíthatod az Aviva torna gyakorlatokat egy online órán. Az Aviva módszer speciális beszorító és ellazító gyakorlatai hatékonyan képesek támogatni a női szervek működését és beindítani a szervezet öngyógyító folyamatait.

Ezt a mozgásformát kifejezetten egészségi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztette ki egy magyar származású fizikoterapeuta, Aviva Gabriella Steiner. A gyakorlatok segítik a méh és a petefészek működését, illetve egyensúlyba hozzák a hormonszintet. Hatásos gyógyír ez a metódus a nőgyógyászati és urológiai betegségek megszüntetésére, a meddőség kezelésére, valamint hormonális eredetű problémák megoldására.

Indulnak online tanfolyamok 2020. július 3-án és 17-én, 17.00-21.00, illetve július 18-án, szombaton 9.00-13.00 óra között. Ha a felsoroltak közül valamelyik problémával küzd, akkor ajánlott jelentkeznie a kurzusra és meglátja, a gondja hamarosan enyhül vagy teljesen megszűnik. A jelentkezést elvégezheti a valtozasmuhely.hu weboldalon keresztül. Érdemes megtanulni ezeket a mozgásformákat, hiszen ezek természetes megoldást kínálnak nőknek és férfiaknak egyaránt abban, hogy a szervezetük öngyógyító folyamatai beinduljanak és a saját kezükbe vehessék az egészségi állapotuk javítását.

A torna csupán az egyik része az Aviva módszer komplex eszköztárának, ami egyébként tartalmazza a helyes légzés, testhasználat és táplálkozás tanítását is. Tehát a hivatalosan képzett Aviva oktató hasznos és személyre szóló életmódtanácsokkal is ellátja a gyakorlókat. Így lényegesen gyorsabban és hatékonyabban érhetik el a céljukat. Ez kivitelezhető az online tanfolyamon történő részvétellel. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, mert az Aviva torna jót tesz a szervezetének!