Gyakran fordul elő, hogy a kicsik félnek a sötétben. Ilyenkor a szülőknek érdemes elgondolkodniuk a világító falmatrica gyerekszobába megvásárlásán, hiszen így lesz valamilyen fényforrás a szobában.

A Matricasziget oldalán számtalan minta közül lehet választani, tehát az itteni készletet mindenképpen érdemes megnézni. A kisfiúknak biztosan tetszeni fognak a bolygós és az űrhajós minták, a kislányok tetszését pedig az unikornisok és a hercegnők nyerik majd el.

A falmatrica gyerekszobába nagyobb méretben is felragasztható a falra, tehát elegendő fényforrás áll majd a kicsik rendelkezésére. Akár egyedi alakzatban is megvehető a termék, ezért érdemes utánaszámolni annak, mekkora mintára lenne szükség. Olyan mintát is lehet vásárolni, amelyik felragasztható a villanykapcsolóra.

Így végre el lehet felejteni a sötétben való tapogatózást és a falon sem fognak kéznyomok megjelenni. A falmatrica gyerekszobába különösen jó vétel lehet abban az esetben, ha a valamilyen ajándék kellene a kicsi születésnapjára.