ingyenes pályázatfigyelő szolgáltatás

Az európai uniós pályázatok hatalmas segítséget nyújtanak a magyarországi vállalkozásoknak, de azokat viszonylag nehéz elérni. Célszerű a dokumentációt profi szakértőkkel elkészíttetni, mert így sokat nő az esélyünk arra, hogy megkapjuk az igényelt összeget. Vannak olyan pályázatíró cégek, akik ingyenes pályázatfigyelő szolgáltatást kínálnak.

Például a Forrás Centrum Kft. szakemberei díjmentesen végzik a pályázatfigyelési munkát, az ügyfeleiknek havonta egyszer küldik ki a pályázatokról, hitelekről és kockázati tőkéről szóló hírlevelet, de amennyiben új pályázati kiírás vagy kedvező hitelkonstrukció jelenik meg, akkor azonnal felveszik a kapcsolatot a feliratkozott klienseikkel. Ha megvan a megfelelő lehetőség, akkor a szakértők elvállalják a pályázatírás precíz feladatának elvégzését is. Lényegileg egyszerű a pályázatíró feladatköre, de mégis igen komplex és szerteágazó ismereteket igényel maga a munka.

Nem véletlenül, hiszen a pályázatírás kulcsfontossággal bír nagyon sok kis- és középvállalkozás, alapítvány, közhasznú vagy civil szervezet számára egyaránt. Az európai uniós pénzekre rengeteg vállalkozás pályázik, de csak kevesen jutnak hozzá. Az esély megnövelhető azzal, hogy egy profi pályázatíró céget bízunk meg a dokumentáció elkészítésével. A szakemberek azokat a tendereket választják ki megbízóiknak, amely területeken a legerősebb lehet az elkészített anyag, ahol az ügyfél a legnagyobb eséllyel indulhat versenytársaival szemben.

Ezt követően a pályázatíró alaposan elemzi a szövegezést, a dokumentációt, és a szervezet pénzügyi, gazdasági szakembereivel együttműködve állítja össze az anyagot. A gazdálkodással, költségvetéssel kapcsolatos adatok pontosságának elérésében segít a saját és kollégái szaktudása is. Azért viszont már csak egyedül a pályázatíró a felelős, hogy a pályázatban minden a megfelelő módon legyen megszövegezve, a szükséges nyelven és a formai követelményeknek megfelelve kerüljön bele. Ennél a cégnél a pályázatírás sikerdíjas konstrukcióban zajlik.