műgyantapadló

Már vagy hatszor egymás után felmostunk, portalanítottunk, mégis röviddel ezután megjelenik a por a helyiségben. Vajon mi az, amit rosszul csinálunk?

Valószínűleg a hibát nem a technikánkban kell keresni, hanem a betonpadozat kedvezőtlen tulajdonságaiban. Ami kültéren megállja a helyét, az lehet, hogy beltérben már nem olyan előnyös. A mugyantapadlo.hu pontosan bemutatja, hogy mi is a probléma a betonnal és miért számítanak kedvezőbbnek a műgyantapadló tulajdonságai.

Egy tökéletesen sík és összefüggő felület hozható létre. Nincsenek fugák és nincsenek hézagok sem. Idővel sem kezd el repedezni, ezért kimondottan időtálló megoldásnak számít.

Amennyiben sor kerül a felújításra, az is gond nélkül megoldható. A mugyantapadlo.hu weboldalon megtalálhatjuk a pontos leírását annak, hogy milyen rétegekből tevődik össze egy normál burkolat. Az eredeti aljzat egyenetlenségei is nyom nélkül eltűnnek. Ipari környezetben is számos esetben alkalmazzák, de a lakossági felhasználás szempontjából is egyre népszerűbbnek számít.