Akkus csavarozó baráti áron

Az akkus szerszámok egyre jobban elterjedtek. Valószínűleg egyszer eljön az a nap, amikor már alig lesz olyan elektromos szerszámgép, aminek fix, fali áramforrásra lesz szüksége a működéshez.

Az akkus csavarozó egyik legnagyobb előnye éppen ez, hogy nem helyhez kötött. Sokkal egyszerűbb így dolgozni, mivel a munkaterületet nem határolja be a kábel hossza. Az akkus csavarozó teljesítményben is a toppon van, ugyanis kimagasló erőkifejtésre képes.

Mivel már egyre fejlettebbek az akkumulátorok minden készülékben, ezért az üzemidő miatt sem kell fájjon a fejünk. A munkavégzés mehet szakadatlanul. Kiváltképp akkor, hogyha van még egy pót akku is a szerszámgéphez. Így felváltva lehet ezeket használni. Az egyik az akkus csavarozóban, a másik pedig a töltőben.

A súlya optimális és a kialakítása is ergonomikus, ezért nem fárasztja a használója kezét, sem a csuklóját. Minőségi áron készít akkus csavarozót például az Einhell, de egy Hyundai, Makira vagy egy Ryobi is nagyszerű választásnak számít. Többféle kivitelben rendelhető a szerszamkell.hu webáruházból.