elemes LED lámpa

A hordozható fényforrásoknak mindig fontos szerepük volt, van és lesz a különféle tevékenységek során. Gyakran számítanak hasznosnak munka közben, kempingezés alkalmával, de áramszünet esetén otthon is jól jön az elemes LED lámpa.

Mivel nem kell az elektromos hálózathoz csatlakoztatni, ezért bárhol elhelyezhető a húzókapcsolós változat. Ez olyan helyiségekben lehet előnyös, ahol csak ritkán van szükség világításra. Ilyen hely lehet például a fészer, az éléskamra, a pince vagy a padlás.

A szekrény belső megvilágító elemes LED lámpa kimondottan praktikusnak számít, ha valamilyen ruhadarabot szeretnénk előbányászni a ruhásszekrény mélyéről. Így már nagyobb eséllyel meg fogjuk találni a kesztyű párját és nem olyan lesz, mintha tűt keresnénk a szénakazalban.

Az fej és a kézi elemes LED lámpa kitűnő fényerőt biztosít, kerékpározás, barkácsolás vagy éjszakai sátorállítás közben. Az alacsony fogyasztásnak köszönhetően, sokkal ritkábban van szükség elemcserére, mint a régebbi változatok esetében, amelyekhez rendszerint tucatnyi tartalék elemet kellett beszerezni.