A csecsemők testének hőháztartása még nem olyan stabil, mint a felnőtteké. Könnyebben veszítenek hőt. A rugdalózó webáruház éppen olyan ruhadarabokat forgalmaz, ami ennek a kiküszöbölését segíti. Ezek akár télen a többi ruházat alá, akár nyáron szimplán önmagukban ráadhatók a kicsikről. Így mind a hidegtől, mind pedig a túlzott melegtől (ami hőgutát is okozhat) megóvhatjuk kicsinyeinket.

Ennek megfelelően a rugdalózó webáruház kínálatában különböző színű (lila, rózsaszín, fehér, krémszínű, szürke, csíkos, sárga) és különféle felirattal ellátott bodykat találunk.Tehát nagy a választék, így kedvünk szerint vásárolhatunk babánknak. Természetesen rugdalózók tekintetében is széles a választék. 

Szín, anyag, felirat szempontjából ez a ruhadarab sem marad el az előzőtől. Amennyiben a rugdalózó webáruház kínálatából választunk, figyeljünk oda a kiszemelt ruhanemű paramétereire. Nagyon kellemetlen lenne mindenki számára, ha az átvétel illetve a csomag kibontásakor döbbenünk rá, hogy a megrendelt méret nem felel meg a babánknak.