Slime Shaker

Minden generációnak megvannak a maga játékai, amelyek valóban ikonikussá váltak. Amíg a 70-es években a fakockák voltak népszerűek, addig ma a Slime Shaker viszi a pálmát. Ez a vicces csúszós anyag annyira közkedvelt a gyermekek körében az egész világon, hogy áhított ajándék mind a fiúk, mind a lányok számára.

Ennek a kreatív és színes játéknak köszönhetően, manapság nagyon egyszerű kielégíteni a kis lurkók vágyait. A Slime Shaker fényes dobozát kinyitva, az örökmozgók mindent megtalálhatnak, amire szükségük van a rugalmas anyag elkészítéséhez. Az alapanyaghoz felváltva kell csillámport és vizet önteniük, amit a shaker pohárban kell összekeverni.

Ezután pedig valódi varázslat fog történni, aminek az eredményeként a kicsik színes ragacsot kapnak, amelyek gyönyörűen csillognak a napfényben. A Slime Shaker segítségével sokféle szórakoztató forgatókönyvet megvalósíthatnak. A tapintása külön örömet okoz nekik, emellett fejleszti a finommotoros képességeket, a mozgáskoordinációt és a gyermek kreatív fantáziáját.