speciality kávé

Kávézni mindannyian szeretünk, de vannak, akik nem elégednek meg a hagyományos ízekkel és igyekeznek egy magasabb minőségi szintet megcélozni. Ez elérhető a speciality kávé valamelyik változatának alkalmazásával, hiszen amikor ez kerül szóba, akkor mindig egy magasabb minőségű, különlegesen aromás kávéról beszélünk.

Tulajdonképpen a speciality kávé kiváló minőségű szemeket jelent és ez a színvonal érvényes a jobb zöld kávéra, a pörkölési technikára, a kávégépek minőségére. Ezt a fajta kávét általában világosabbra pörkölik, hogy a gyümölcsben lévő ízjegyeket előtérbe hozzák, semmiképpen ne fedjék el túl sok pörköléssel. Ugyanakkor, az ital elkészítésénél lényeges a víz minősége is, ami megfelelően szűrt és ideális arányban tartalmazza az ásványi anyagokat.

Természetesen az sem mindegy, hogy milyen kávégéppel készítik el a feketét. Nos, a kavegepwebshop.hu gazdag palettáján megtalálható minden, ami az ízletes italhoz csak kell, a speciality kávé és a legmodernebb kávégép típusok egyaránt. Nézzen szét a kínálatban!