súlyzó készlet

Amennyiben úgy érzi, ráférne már a testére egy kis erősítés, akkor most itt a remek alkalom beszerezni hozzá a szükséges segédeszközöket! A sportverzum.hu internetes áruházban a bőséges kínálatban súlyzó készlet is megvásárolható, többféle kiszerelésben és típusban. A minőségi Salta kézi súlyzó készlet kiváló választásnak bizonyulhat. Krómozott felülete nem károsodik, időtálló, mindenképpen hosszú távú befektetésről van szó.

A szettek közötti árkülönbség a súlyok számától függ. A műanyag táskában rudak, tárcsarögzítők és a súlytárcsák is helyet kapnak, ezáltal könnyedén tárolhatóak és szükség esetén hordozhatóak is. A gumiburkolat biztosítja a kellemes fogást az edzés maximális kényelméért. A súlyzó készlet felszereltsége minden igényt kielégít.

Számos erősítő gyakorlat végezhető ezzel a néhány eszközzel. A súlyok mennyisége tetszés szerint kombinálható, mindenki a saját nehézségi szintjének megfelelően pakolhatja rá a nehezékeket. Ha könnyíteni akar vagy olyan gyakorlatot végez, akkor csak csökkentenie kell a súlyok számát a rúdon.