A gépjárművek felszereltségének mindig teljesnek kell lennie, azonban különösen telente a karbantartásra is nagyon oda kell figyelni. Ennek megfelelően az is nagyon fontos, hogy az autóüvegek egyikén se legyen semmilyen sérülés. A szélvédő javítás Budapest különféle helyszínein is lehetséges. Egyik ilyen rendkívül megbízható műhely az Autóüveg ABC, ahol a szélvédő helyrehozása mellett, az oldalüveg, a hátsó ablak javítását és cseréjét is vállalják, valamint a fényszórók polírozás általi javításával is foglalkozik.

Az autószervizben dolgozó munkások több éves munkatapasztalattal, nagy fokú szakértelemmel rendelkeznek és ennek megfelelően rengeteg sikeresen elvégzett javítás van a hátuk mögött. Télen azért bír különösképpen nagy jelentőséggel a szélvédő állapota, mert a fagyok hatására nagyon gyorsan megrepedhet az autóüveg, egy kavicsfelverődés okozta sérülésből kiindulva. Amennyiben valaki kocsiján egy kőnyom keletkezik, azt érdemes minél előbb szakértői kezekre bíznia, hogy még csírájában el lehessen fojtani a problémát.

A szélvédő javítás Budapest műhelyében ez az egyik leggyakrabban végrehajtandó javítási forma. A szélvédő javítása nem lehetséges abban az esetben, ha az már repedésnek indult vagy pedig törés keletkezett rajta. Ilyenkor a szélvédő javítás Budapest térségében is csak üvegcserével váltható ki. Pontosan ez okból kifolyólag fontos, hogy mindenki komolyan vegye még a legapróbb karcolást vagy ütődést is autója szélvédőjén, hiszen nagyon gyorsan visszafordíthatatlanná fajulhat a helyzet.

A javítás és csere árairól az autouvegek.hu weboldalon lehet informálódni illetve a telefonos elérhetőségeken keresztül érdeklődni. A kőnyomra például darabonkénti árak vannak megadva, de amennyiben egyszerre több kavicsfelverődés okozta sérülés is található egy személyautón, akkor darabárak is mérséklődnek. Az első osztályú szélvédő javítás Budapest területén tehát az Autóüveg ABC szerviz nevéhez köthető, ahol a szerelőcsapat készséggel áll minden régi- és új ügyfél rendelkezésére.