Ahhoz, hogy a földek folyamatosan jó minőségű és megfelelő hozamú termést produkáljanak, nem csak a műtrágyáról, a növényvédelemről és a minőségi vetőmagokról kell gondoskodni. A talajvédelem is hozzátartozik a gazdálkodáshoz.

Ennek a fontosságát felismerve már a mezőgazdasági pályázatokon is igényelhetnek a gazdálkodók támogatást a baktériumtrágyák vásárlásához, felhasználásához. A baktériumtrágyák képesek bizonyos fokig regenerálni a talajt, melyet az évtizedek óta folyó nagyüzemi gazdálkodás, a fokozott műtrágyázás kizsigerelt, elindított a savasodás irányába.

A talajok tömörödnek, lassan elveszítik vízelvezető képességüket. A baktériumtrágyákkal végzett talajvédelem segít a földek szerkezetének javításában és a természetes humuszképződésben. A Phylazonit Kft saját fejlesztésű és gyártású készítményeket forgalmaz.

Folyamatosan kapcsolatban van a termékeit használó gazdálkodókkal, figyel visszajelzéseikre, tapasztalataikra. Osztott táblás kísérletekkel is igazolható az általa előállított baktériumtrágya jótékony hatása. A tények magukért beszélnek. Ha Ön előtt ismeretlen a baktériumtrágya vagy a talajoltás fogalma, akkor tájékozódjon a Phylazonit Kft honlapján, vagy lépjen kapcsolatba munkatársaival, területi képviselőivel.