tárcsás ágvágó,

Az otthonát mindenki szereti rendben tartani és itt nemcsak a lakórészre kell gondolni, hanem a házat körülvevő természeti vagy épített környezetre is. Ebben a tekintetben sokat nyomhat a latba a tárcsás ágvágó, ami nagymennyiségű ágvágásra képes, rendkívül rövid idő alatt.

Nem kimondott a kisebb kertek gondozásakor szokás alkalmazni ezt a szerkezetet, sokkal inkább erdőszélen, de parkokban vagy nagyobb kertgazdaságoknál is nagy hasznát lehet venni.

A tárcsás ágvágó meghajtása a hidraulika elvei szerint történik, valamilyen nagyobb munkagéphez csatlakoztatva. Aki ilyesfajta tevékenységeket folytat és adottak hozzá az alapeszközök, annak aranyat érhet egy ilyen remek kiegészítő. A penda.hu webáruházban több különféle Greentec márkájú tárcsás ágvágó kapható.

Ami az árkategóriákat illeti, leginkább a teljesítménybéli különbségek a meghatározóak. Mindegyik kivitel erős nyomatékkal és speciális ékszíjhajtással rendelkezik, ezáltal a magas fokú hatékonyság is biztosított. Ne legyen többé gond az erősebb ággal bíró sövénynek vagy lombkoronának a nyírása sem!