Bennetek is sok kérdés merült fel az esküvőtökkel kapcsolatban? Nem tudod, hogy kit kérjetek fel vőfélynek vagy ceremóniamesternek? Akkor keressétek fel Martikán Mihály weboldalát! Az esküvőtök kiváló hangulatáért ezzel rengeteget tehettek. Ő mindig tudja, hogy milyen poénokat kell mondania a hangulat fokozása érdekében. A tréfáit sohasem fogjátok ízléstelennek érezni. Biztosan nagyokat fogtok nevetni Ti és a vendégek egyaránt. Még évtizedek múlva is emlékezni fogtok erre a szép napra. Az esküvőtök kiváló hangulatáért akkor tesztek a legtöbbet, ha minél hamarabb időpontot kértek Martikán Mihálytól. Ő már nagy tapasztalattal rendelkezik, tehát biztosan nem fogtok benne csalódni. Sohasem fogyaszt alkoholt a lagziban, hiszen nagy odafigyelés szükséges a programok lebonyolításához.

Mindig tudnia kell, hogy mi a következő lépés, hiszen fejben a vendégek előtt egy lépéssel kell járnia. Képesnek kell lennie az összes fontos kérdés megválaszolására. Ezen kívül, kiemelten fontos a pontosság is. Nagyon kínos lenne, ha késve érkezne meg egy esküvőre, de vele egészen biztosan nem történik ilyen. Az esküvőtök kiváló hangulatáért ő lesz a felelős, ezért az is lényeges, hogy tiszteletben tartsa a kéréseiket.

Részletesen beszéljétek meg vele, hogy milyen bulit szeretnétek, ugyanis nem fog nehézséget jelenteni az egyedi kéréseitek teljesítése sem. Az sem okoz problémát, ha az esküvő nem Budapesten lesz, ugyanis Martikán Mihály bárhová szívesen elmegy. A nyári időszakban különösen sokan keresik fel őt, a remek referenciáinak köszönhetően. Nemcsak kizárólag hétvégén ér rá, tehát akkor is bátran tárcsázzátok a számát, ha hétköznapra tervezitek az esküvőt!

Az esküvőtök kiváló hangulatáért ebben az esetben is kezeskedni fog. Legalább hajnali 2 óráig biztosan ott lesz a buliban. Szívesen segít a menyasszony elrablásában, illetve a különféle játékok megszervezésében. Másrészt, sohasem tereli el a figyelmet rólatok, hiszen ez elsősorban a Ti estétek. Mindent meg fog tenni az esküvőtök kiváló hangulatáért, éppen ezért nem fogjátok megbánni, hogy mellette tettétek le a voksotokat!