arany érmék

Előfordul, hogy hirtelen nagyobb összeghez jutunk, akár egy lottónyeremény, akár nyereséges üzlet eredményeképpen, de az sem ritka, hogy örökölünk, bár mindent odaadnánk azért, hogy a szeretett személyt visszahozzuk. Ilyenkor a legtöbb ember gondban van a pénz befektetését illetően, az arany érmék megvétele azonban kiváló ötletnek minősül.

Ehhez pusztán fel kell keresni az arany1.hu honlapot, ahol 12-féle érme vásárolható meg. Ezeket megtekinthetjük a weboldalon, így lényegesen könnyebbé válik a választás is. Nagyon sokan vannak, akik a Krugerrand (Dél-Afrika) arany érmék mellett döntenek. Erről azt érdemes tudni, hogy a Dél-Afrikai Köztársaságban forgalmi pénznek szánták, emiatt nem teljesen színaranyból van, csak 22 karátosból, voltaképpen 91,67%-os az aranytartalma.

A maradék 8,33% rezet tartalmaz, így a Krugerrand arany érmék jóval keményebbek, mint a színaranyból előállított társaik. Előlapján Paul Kruger látható, míg a hátlapján egy dél-afrikai antilopféle, a springbok képe ékesíti.