gyorstöltők

A mai világban elképzelhetetlen, hogy telefon nélkül induljunk útnak és amikor töltés nélkül maradunk, akkor sokunknak egy egész világ dől össze. A gyorstöltők úgy lettek megtervezve, hogy minél hamarabb megoldják ezt a kellemetlen problémát. Sok márka alapból olyan töltőt ad, ami nem használja ki a készülék kapacitását, így ösztönözve arra, hogy saját maga szerezzen be másikat.

Azonban erről a legtöbben nem tudnak és kénytelenek kivárni a hosszú órákat, amíg a telefont újra használni tudják. A Blitzwolf gyorstöltők viszont megoldják ezt a problémát. A Type-C kialakításának köszönhetően, a legtöbb telefonnal és tablettel kompatibilis.

A modern technológiának hála pontosan tudja, hogy a mi telefonunknak mennyi energiára van szüksége ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban feltöltődjön úgy, hogy ne menjen tönkre a hosszú használat alatt. A gyorstöltő segítségével nem fogunk energiát kidobni és a készülékünk sem fog felmelegedni, ezáltal biztonságosabban tudunk aludni és az akkumulátort sem kell cserélni.