testpermet

A folyamatosan bővülő parfümválasztékkal kapcsolatban felmerülhet a kérdés, hogy mi másra lehetne még szükségünk? Akik hosszantartó illatot keresnek, attól a pillanattól kezdve, hogy kilépnek a reggeli zuhany alól, a testpermet szuper megoldás lehet.

A testpermet tökéletes lehet az iskolában az órák közötti felfrissüléshez, sőt, ezek az illatosító rítusok középpontjai lehetnek a tinédzsereknek, akik még nem engedhetik meg maguknak a méregdrága parfümöket. Ezek a termékek viszont ma már kötelező illatszerek a felnőttek körében is. Más illatszerekhez képest, ez a termék könnyebb, lágyabb és kevésbé koncentrált. Kellemes, mindenhol elterjedt illatot kínálnak anélkül, hogy túlságosan erősek lennének.

Az akár 4 órán át tartó testpermet élettartama rövidebb, mint a parfümöké, ezért a nap folyamán többször kell használni, hogy a csodás illat tovább megmaradjon. Az ilyen típusú termékek rövidebb élettartama azt jelenti, hogy gyakran nagyobb méretben és alacsonyabb áron kaphatóak, tehát megérik a befektetést.