A történelem során néha születik egy olyan ember, akinek nagy szerepet szán a létezés. Ki gondolná, hogy adott emberek munkássága az egész világot megrengethetik? Ez mégis így van! Hosszú tanulás és kutatómunka után, Törley József az 1800-as évek végén kidolgozott egy olyan technológiát, amivel egy kivételes pezsgőt tudott előállítani.

Az ital őshazájában, Franciaországban végezte kísérleteit és amikor megvolt a recept, akkor hazajött, hogy itt folytassa. Az eredmény egy hihetetlenül sikeres cég megalapítása, valamint a Törley pezsgő megszületése lett. Bár a világháborúk alkalmával voltak kisebb-nagyobb zökkenők, de mindezeket követően, a termelés továbbra is folytatódott és fejlődött.

Elég volt mindössze néhány év, hogy a világot bejárja a ma is jól ismert ital és véglegesen megvesse lábát a boltok polcain vagy a pincékben. A kezdetek óta jó néhány új karakterrel bővült a Törley paletta. Elég nagy vállalkozás végiginni a kínálatot, de egyáltalán nem lehetetlen. Az interneten megtaláljuk a pontos születéstörténetet és a kiváló buborékos finomságokat is.