Design Terminál mentorprogram

Az emberiségnek egyre nagyobb szüksége van energiaforrásokra. Ezzel nem is lenne semmi gond mindaddig, amíg nem kezdi el a környezetét károsítani az energiaszükségletek kielégítése miatt. Sajnos rengeteg nagyon ritka madárfaj esik áldozatául a magasfeszültségű vezetékeknek. A Design Terminal innovációs versenye az E.On-al erre a problémára próbálja megtalálni a megoldást hackathonok segítségével.

Olyan innovatív áramhálózattal kapcsolatos terveket és ötleteket várnak, amelyek a madarak védelmét szolgálják. Természetesen a fáradságos munka nem marad jutalom nélkül. A versenyre 2-4 fős csapatok jelentkezhetnek, akik segítséget is kapnak a témában szakértőknek számítók személyében. A Design Terminal innovációs versenye az E.On-al támogatja a környezetvédelmet, az új technológiák fejlődését, illetve a fiatal tehetségek jövőjével kapcsolatos lehetőségek kihasználását. A Design Terminal innovációs versenye az E.On-al kiváló esély arra, hogy valami maradandót lehessen letenni az asztalra, egy kiváló ötletnek köszönhetően.

Néha a legegyszerűbb megoldások számítanak a legjobbnak. Ezen kívül, azok a startup cégek is megvillanthatják a kreativitásukat, amelyek termékeikkel és szolgáltatásaikkal igyekeznek megkönnyíteni egy közösség életét. Ezért a Design Terminál ismét meghirdette 2014 óta sikeres mentorprogramját, aminek már az első alkalommal hatalmas sikere volt. Ezután nem is volt kérdéses, hogy ez a remekbeszabott rendezvény folytatásra van ítélve.

A mentorcsapat mérlegeli az ötleteket, a termékek és szolgáltatások minőségét, illetve azok hasznát, majd igyekszik olyan tanácsokkal ellátni a vállalkozásokat, amelyekkel tökéletesíthetik a produktumokat. Ha már itt van a kihagyhatatlan lehetőség, amiért a Design Terminál ismét meghirdette 2014 óta sikeres mentorprogramját, akkor nem szabad kihagyni ezt az esélyt, mivel egy kezdő vállalkozás esetében jelentős fejlesztéseket lehet beiktatni a későbbiekben. Az érdeklődés hatalmas, vagyis nagyon sok startup cég érdeklődését fejezte ki, mivel a Design Terminál ismét meghirdette 2014 óta sikeres mentorprogramját.