Vendégház Mátra

Kirándulók, utazók, túrázók kedvence lehet. Aktív pihenést kínál a Kétkerék Vendégház Mátra hegységben mindazoknak, akik szeretik a természetet, esetleg a Kéktúra útvonalán keresnek szállást, vagy arra kirándulnak. Kerékpárosokat is fogadnak, továbbá kölcsönözni is lehet a bringákat.

Egyéb szolgáltatásuk többek között, hogy étkezési lehetőséget is kínálnak, ami igény szerint lehet svédasztalos reggeli, ebéd illetve vacsora. A Kétkerék Vendégház Mátra szívében olyan hely, ami ideális a családoknak, pároknak, baráti társaságoknak egyaránt. Bográcsozási, grillezési valamint főzési lehetőség szintén adott a vendégkonyhában és a teraszon.

A gyermekkel érkezőknek bőven akadnak lehetőségek. Trambulin, játszótér, etetőszék, pelenkázó, babaágy valamint gyermekjátékok várják a csemetéket. Igazi kikapcsolódást nyújt a Kétkerék Vendégház Mátra vidékén, egy páratlan panorámával bíró faluban, Mátraszentlászlón. A wellness szolgáltatások is hozzájárulnak ahhoz, hogy valóban értékes és pihentető időtöltésben legyen része.