A test a szövetgyarapodásához és ennek fenntartásához létfontosságúak a fehérjék, a nitrogén és az aminosavak forrásai, mert ezekre szüksége van a szervezetnek. A 100%-os Whey protein hatékonyan járul hozzá az izomtömeg növeléséhez, valamint a jó eredmény megtartásához hosszútávon. Ugyanakkor abban is nagy szerepet játszik, hogy a csontozat egészsége megmaradjon.

A Whey protein kitűnő minőséget képviselő tejsavó-fehérje keverék tejsavó-fehérje koncentrátummal és izolátummal. A tejből származó tejsavó-fehérjék, az úgynevezett teljes fehérjék minden szükséges aminosav típussal ellátják a szervezetet, ebbe beleértve azt a kilenc fajtát is, amelyeket a szervezet egyszerűen nem képes előállítani, így az étrend részeként kell bevinni. Több ízesítésben vásárolható meg Whey protein a scitecgyor.hu webáruházból. Van banános, csokoládés, erdei gyümölcsös, epres, vaníliás, citromos, karamellás, mézes, narancsos, gránátalmás, hogy csak néhányat említsünk. A lista nem teljes, az egész felhozatal megtekinthető a webshop honlapján. De lássuk, hogyan adagoljuk megfelelően a Whey proteint!

Naponta 1 adag, vagyis 30 g port 250 ml vízzel, tejjel vagy egyéb folyadékkal kell elkeverni, elsősorban edzés után. Ezt az ajánlott fogyasztási mennyiséget nem szabad túllépni! A webáruházból az 5000 grammos kiszerelésű Whey protein most 5%-os kedvezménnyel vásárolható meg. Annak, aki naponta folytat kemény edzéseket, mindenképpen érdemes beszereznie, hiszen ez a mennyiség igen sokáig elég lesz. Ennek érdekében keresse bátran a webáruházat!