Wizz Air bőrönd

A Wizz Air, mint minden más légitársaság, saját szabályokat határozott meg a kézipoggyász és azon bőröndök méretére vonatkozóan, amiket fel lehet adni a beszállás előtt. Ez azonban néha kavarodást okozhat, mert ami az egyiknél még megfelelő, addig a másiknál nem fogják felengedni az utastérbe vagy fizetni kell miatta.

Éppen ezért, jó ha van egy külön Wizz Air bőrönd a birtokában, mert amikor ezzel a társasággal utazik, akkor csak előveszi azt a bizonyos táskát, bepakol és felesleges izgalom, illetve stressz nélkül indulhat útnak.

Ugyanúgy a Wizz Air bőrönd mellett, jól jöhet egy Ryanair kézipoggyász és bőrönd is, hiszen amikor éppen ennél a cégnél vált repülőjegyet, akkor megint csak nem kell méregetnie, mielőtt kilép az ajtón és izgulásra sem lesz oka, hogy esetleg nem fog zökkenőmentesen menni a csomag feladása vagy a beszállás.

Csak azt kell megjegyeznie, hogy melyik a Wizz Air bőrönd és melyik az, amelyikkel Ryanair repülőkre szállhat fel gond nélkül. Érdemes valamivel megjelölnie ezeket, hogy ne téveszthesse össze.