Zalakaros szállás

Itthoni élményekre vágyik? Válogasson Zalakaros szállás kínálatából! Zala megye gyöngyszeme, Zalakaros a világhírű termálfürdőjének köszönhetően rendkívül népszerű nyaralóhely. Néhány évvel ezelőtt Magyarország hetedik legnépszerűbb települése címet is elnyerte. A Zalakarosi Fürdő gyógyvize 2000 méter mélyről fakad és 96 fokos. Számos ásványi anyag található benne.

Európában egyedülálló víz-összetételének köszönhetően olyan betegségekre ajánlják, mint például: nőgyógyászati problémák, mozgásszervi panaszok, azon belül is az ízületi gyulladásos elváltozások, de bőrgyógyászati problémák esetén is kiváló hatással bír. Zalakaros azonban nemcsak a termálfürdője miatt érdekes.

Számos más kikapcsolódási lehetőséget is kínál. Például az élményfürdőt, ahol minden korosztály megtalálja a számára tökéletes szórakozást. Ha Ön ott jár, mindenképpen látogasson el a Zobori Élményparkba is, ami most ugyan átmenetileg zárva tart, de az újranyitáskor izgalmas élménydús programokat ígér. Kalandparkkal, hófánk pályával és megújult gasztronómiai fogásokkal várják a közönséget.

Itt említhetjük még a kápolnapusztai Bivalyrezervátumot, Sziklaszurdokot, Kis-Balatont, Fenyvespusztai Állatsimogatót és a Pálos Malom épületét Zalamerenyén. Ezernyi program, kaland és élmény. Önnek csupán négy dolga van: átböngészni Zalakaros szállás lehetőségeit, választani, lefoglalni és visszaszámolni. A nyár közeleg, ugye Ön sem akar kimaradni a legjobb élményekből?