Már rég nem járt a Liszt Ferenc repülőtéren és nincs tisztában a jelenlegi parkolási lehetőségekkel? Akkor kattintson ide és ismerje meg a jelenlegi legkedvezőbb alternatívát! A linken bemutatott parkolóháznak köszönhetően, a Ferihegy parkolás ár igencsak lecsökkent, ugyanis a reptér saját parkolójával ellentétben, itt igen kedvező feltételek mellett lehet elhagyni az autót.

Akár fedett helyet is lehet kérni és mindegy, hogy mennyi időre veszi igénybe a szolgáltatásaikat, mert csak akkor kell majd fizessen, amikor elviszi a járműt. Ráadásul itt a Ferihegy parkolás ár tartalmazza az általuk biztosított kisbuszos utat a terminálig és vissza, így többé nem kell azzal a kellemetlenséggel sem számolnia, hogy nagyon messze kap helyet és hosszú métereken keresztül kell cipelje a csomagjait.

Ugyanakkor a Ferihegy parkolás ár még a kamerás megőrzést is magába foglalja, ezért nem történhet meg, hogy a kocsit megrongálják. Mindezt figyelembe véve, igazán kiemelkedő a F.A.P. ajánlata. Csak ne felejtsen el előre helyet foglalni!