• Design Terminál mentorprogram

  Új esélyt kínál az innovációs verseny

  Az emberiségnek egyre nagyobb szüksége van energiaforrásokra. Ezzel nem is lenne semmi gond mindaddig, amíg nem kezdi el a környezetét károsítani az energiaszükségletek kielégítése miatt. Sajnos rengeteg nagyon ritka madárfaj esik áldozatául a magasfeszültségű vezetékeknek. A Design Terminal innovációs versenye az E.On-al erre a problémára próbálja megtalálni a megoldást hackathonok segítségével.

  Olyan innovatív áramhálózattal kapcsolatos terveket és ötleteket várnak, amelyek a madarak védelmét szolgálják. Természetesen a fáradságos munka nem marad jutalom nélkül. A versenyre 2-4 fős csapatok jelentkezhetnek, akik segítséget is kapnak a témában szakértőknek számítók személyében. A Design Terminal innovációs versenye az E.On-al támogatja a környezetvédelmet, az új technológiák fejlődését, illetve a fiatal tehetségek jövőjével kapcsolatos lehetőségek kihasználását. A Design Terminal innovációs versenye az E.On-al kiváló esély arra, hogy valami maradandót lehessen letenni az asztalra, egy kiváló ötletnek köszönhetően.

   
 • Adidas Predator csúszásgátló gumicsíkokkal

  Adidas Predator csúszásgátló gumicsíkokkal

  Igazi különlegességnek számít a foci cipők között. A viselésével valódi ragadozókká válhatunk és biztosan nem fogjuk átengedni a labdát az ellenfélnek. A kényelem és a könnyedség az Adidas Predator esetében nem lehet kérdés. Remekül illeszkedik a lábfej alakjához, ezáltal növelve a játékos teljesítményét.

  Olyan speciális gumicsíkokkal van ellátva a felülete, ami növeli a labda és a cipő közötti súrlódást. Így sokkal pontosabb passzokat és rúgásokat lehet kivitelezni. Az új „Power-spine“ technológiáról is érdemes szót ejteni, hiszen ezzel a rúgások erejét igyekezett megnövelni a gyártó. Az Adidas Predator ennek tekintetében egy rendkívüli terméknek számít. Bár 2015 májusában megszüntették a termékcsaládot, 2017-ben ismét elkezdték a gyártást, ami az Adidas Predator 18+, illetve 18.1 fantázianévre hallgat.

   
 • Monitor konzol, és nincs hátfájás!

  Monitor konzol, és nincs hátfájás!

  Aki számítógépen dolgozik a nap majdnem 24 órájában, annak nem mindegy, hogy a monitor hová, milyen pozícióba van elhelyezve. Egy remek forgatható, dönthető monitor konzol azonban megoldja a gondot.

  Ezen beállíthatja a megfelelő dőlésszöget, hogy tökéletesen láthassa a képernyőt anélkül, hogy kényelmetlenül kellene ülnie munka közben. Vannak kihúzható változatok is, amelyek szintén kiváló választást jelentenek. A

   
 • Mit lehet tenni, ha valakinek tároló doboz kell?

  Mit lehet tenni, ha valakinek tároló doboz kell?

  Mit lehet tenni, ha valakinek tároló doboz kell, de nem szeretné beérni az IKEA, a KIKA, a PEPCO kínálatával, ha neki tárolódoboz JYSK helyett máshonnan kellene? Nos, ha az embernek professzionális megoldás kéne, akkor érdemes ellátogatni a Schoeller Allibert oldalára, ahol az autóiparhoz, az ipari gyártáshoz, az italgyártáshoz, a kiskereskedelemhez, a mezőgazdasághoz és az élelmiszeriparhoz kapcsolódóan kerülhet közelebbről is kapcsolatba olyan műanyag dobozokkal, melyek visszaforgó műanyagból készülnek, melyekkel csökkenteni lehet a szállítási és csomagolási költségeket, méghozzá kiváló minőség megléte mellett.

   
 • Ellenőrzött Gastroyal vélemények!

  Ellenőrzött Gastroyal vélemények!

  Kinek és minek higgyünk manapság, amikor minden lényeges, fontos „alapkőről” kiderül, hogy az már nem is olyan biztos, mint amilyennek hittük? A modern világban mindenben folyamatosan kételkedni kell; lehet mindezt nem szeretni, de attól még a helyzet nem fog megváltozni. A Gastroyal vélemények sem jelentenek teljes biztonságot az eligazodni vágyónak – kivéve, ha azok megbízható forrásból származnak. Aki a fenti linken informálódik, az a paleo vélemények, a cukorbeteg menü, a Zsírégető menü vélemény, a Turbó diéta vélemény és egyéb tapasztalatok terén pontos képet fog tudni kapni arról, hogy az a fogyókúra, mely a Gastroyal étlap segítségével megvalósítható, valóban hatásos-e. 

   
 • Fein Multimaster rengeteg tartozékkal

  Fein Multimaster rengeteg tartozékkal

  Hogyha létezik igazán sokoldalú szerszámgép, akkor ez lesz az! Könnyebb lenne felsorolni azokat a dolgokat, amikre nem képes a Fein Multimaster, mint azokat a funkciókat, amik bele lettek sűrítve egyetlen eszközbe. Mindig nagy sikernek örvendenek azok a gépek, amelyekben egyszerre több funkció is szerepet kapott.

  Csupán a megfelelő tartozékot kell lecserélni és egy teljesen új eszközt foghatunk a kezünkben.

   
 • Kutya fekhely, ami nem nedvesedik át

  Kutya fekhely, ami nem nedvesedik át

  Az esős idő sok kutyatartónak okoz gondot. Aki háziállatot tart, az biztosan azt szeretné, hogy mindig jól érezze magát a kedvence, és ehhez hozzátartozik a kutya fekhely szárazon tartása is. Te is azt szeretnéd, hogy a kutyusod akkor is jól érezze magát, amikor egy hosszú esős séta után hazaértek?

   
 • Tökéletes pázsit a fűnyíró robotok révén

  Tökéletes pázsit a fűnyíró robotok révén

  Mindig áhítattal nézi a szép, egészséges gyeppel rendelkező kerteket? Szeretne Ön is ilyen csodás pázsitot, de még soha nem sikerült kivitelezni? Pedig a szép kert titka rémesen egyszerű, csupán folyamatos gondozást igényel, és az összes növény, a füvet is beleértve, meghálálja a törődést. Persze mindenkinek van számtalan más teendője is, így nincs idő mindennap füvet nyírni, de nem is ez a megoldás, hanem a fűnyíró robotok.

  Hiszen ha fel is osszuk a munkát a családtagok között, heti egy-két alkalomnál nem fog több jutni a pázsit karbantartására. Azonban a fűnyíró robotok csak ezt a feladatot kell ellássák, így számukra nem lesz probléma, hogy mindennap üzembe kell lépni. Általuk pedig nemcsak egy néha igen kényelmetlen ház körüli munkát oldhatunk meg, hanem a fű is nagy előnyét fogja látni.

   
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2019 Az a jó ha békás a tó. All Rights Reserved