sadolin

Ahogy telnek az évek, egyre több kültéri anyag kezd kopni és elhasználódni, így szükséges valamilyen újítási folyamat. A Sadolin faszerkezetekre való. Jó tapadást segítő és fedő réteg. Akár kezeletlen fafelületek is remekül bevonhatóak ezzel a típusú festékkel. Lássuk, hogy mire képes a gyakorlatban a Sadolin! A vizes bázisú vastaglazúr színtelen árnyalatban a legkelendőbb, ugyanis erre a van legtöbb kereslet.

A selyemfényű végeredmény szépen mutat bárhol. Előnyös tulajdonsága, hogy nemcsak kültéren, hanem beltéren is felhasználható néhány felületen. Természetesen a dió, tölgy, vörös, valamint a fenyő színek is gyönyörű összképet alkothatnak. Puha- és keményfa bevonására is kitűnő. Általánosságban 3 réteg felvitele ajánlott, a legtartósabb eredmény végett.

A Sadolin festéket nem kell hígítani sem, maximum kevés vízzel. Nagyjából 5 óra alatt készre szárad. Ecset vagy henger segítségével bárki egyszerűen felviheti a kezelendő területre. Megvédi a fát a későbbi elszíneződésektől és a korhadástól, tehát érdemes beruházni rá.