Amennyiben egy jó okostelefont keres, nehéz a helyzete. Nem azért, mert nem lehet találni ilyet, hanem épp azért, mert hatalmas a választék, ezáltal pedig nem könnyű a döntés. Az egyik kiváló modell, amit mindenki szívesen használ, az Apple telefon, vagyis az iPhone. Innovatív, modern, esztétikus, és számos funkciót is betölt. Nem meglepő, hogy nemcsak Amerikában, hanem hazánkban is nagy az igény rá. Manapság már szinte egy divatkelléké vált az iPhone, hiszen az egyedi kivitelezés azonnal magára vonja a tekinteteket.

Jellemző rá a lekerekített sarok, valamint az, hogy egyetlen gomb van alul. Ezt megszokni némi időt igényel azok számára, akik hozzászoktak például a Samsung telefonokhoz, ahol általában három „gomb”, vagyis érintési pont található a készüléken. Természetesen, egy iPhone nemcsak azért ennyire népszerű, mert remekül mutat. A benne található szoftver is egyedi, hiszen csakis az Apple telefon típusoknál alkalmazható. Ilyen például a saját böngésző, a Safari, amit kifejezetten az Apple fejlesztett ki saját használatra.

Tehát aki márkahű, annak a Google helyett Safari van a telefonján. Az Apple telefonok kifejezetten a drága készülékek kategóriájába tartoznak, ugyanis a csapat határozottan kifejelentette, hogy csakis prémium minőségű készülekeket adnak ki a kezükből. Innen ered a nagy versengés a telefonok iránt, hiszen már jóval a megjelenésük előtt mindenki lázban ég. Annak ellenére, hogy rendszeresen piacra dobják az új Apple telefonok modelljeit, a régebbi típusok is megvásárolhatók újonnan.

Annak függvényében, hogy mire használja, a régebbi 5 vagy 5S modellek is teljesen megfelelnek az elvárásoknak. Aki azonban az iPhone 6 iránt érdeklődik, az a Mobil Palace webáruházában megrendelheti több színben és változatban is. Tény, hogy nem a legolcsóbb opció, viszont aki ezt használja, az valóban minőséget kap, és éveken át nem lesz gondja a telefonjával. Az Apple telefonok Steve Jobs innovatív meglátásának köszönhetően alakultak ki, és még a mai napig, a halála után is hozzá köthető a sikertermék.