kanabisz tea

Ősrégi szokása az emberiségnek a teázás. Szeretjük is ezt a frissítő italt, ezért szinte mindennap fogyasztjuk. Sokan szeretnek kipróbálni új ízeket, így kipróbálásra kerül a kanabisz tea is, egy igazán kellemes ízű finomság. Kézzel szedett kenderlevelekből áll, szárak és magok nélkül. Valódi kényeztetést jelent a kanabisz tea, amit mindenkinek ki kell próbálnia, megkóstolnia.

Kedvező anyagi feltételek mellett vásárolható meg ez a tea a cbdrendeles.com webáruházból. A termék 100%-ban természetes, nem tartalmaz allergéneket, vegán, Ausztriából származó bio minősítésű. Érdemes a weboldalon olvasható elkészítési javaslatot lépésről-lépésre követni annak érdekében, hogy a kanabisz tea aromái és hatóanyagai teljesen felszabaduljanak.

Enyhén gyümölcsös, rendkívül kellemes ízvilággal ajándékoz meg bennünket, talán mézzel ízesítve a legfinomabb. A kanabisz tea elkészítéséhez kizárólag EU tanúsítvánnyal rendelkező, élelmiszerekhez jóváhagyott bio kenderfajtákat használnak fel, amelyeket a THC szintjük minimálisra csökkentése érdekében termesztettek.