Nincsenek könnyű helyzetben azok a szülők, akik valamilyen lábbelit szeretnének vásárolni a gyermeküknek. Bár a kínálat hatalmas, ennek ellenére bizony nem egyszerű olyan cipőt találni, amelyik jó minőségű, de nem drága.

Mivel a Maus szandál mindkét kritériumnak megfelel, ezért azt ajánljuk, hogy látogassanak el a gyerekcipoabc.hu honlapra! A bőrből készült szandál például jó választás lehet, hiszen képes megfelelően tartani a kicsik lábát, még a szaladgálás alatt is.

Ráadásul a talprész igazán erős anyagból van, tehát nem jelent problémát, ha a gyermekek például felmásznak a mászókára, vagy ha a hintát a Maus szandál segítségével állítják meg. A 6 év alatti kicsik esetében érdemes lehet inkább zárt kérgű lábbelit választani,

hiszen ez egyrészt jobban tartja a lábat, másrészt pedig nem engedi, hogy a por belemenjen a talprészbe, koszossá téve ezáltal a zoknit és a lábat. A Maus szandál egyébként kisfiús és kislányos színekben is megvásárolható, a fent már megemlített gyerekcipoabc.hu honlapon.