Minden nő arra vágyik, hogy életében legalább egyszer gyémántot kapjon ajándékba. Napjainkban ennek már nincs akadálya, hiszen a vásárlás elérhető áron is lehetséges. A brill kő kifejezetten jól mutat a nyakláncokon, fülbevalókon, karkötőkön és brossokon. A csillogásának köszönhetően, azonnal magára vonzza a tekinteteket. Az ára több tényezőtől függ. Egyrészt sokat számít a méret, hiszen a természetben egyre nehezebb nagyméretű gyémántot találni. Szerepet játszik a minőség is, ezért érdemes ezt is figyelembe venni a vásárláskor.

A brill kő színe alapesetben fehér, de a boltokban található mesterségesen színezett változat is. A szivárvány szinte összes árnyalatában lehetséges a rendelés. Nagy népszerűségnek örvendenek a zöld, a kék, illetve a sárga árnyalatai. Vehető fekete vagy piros színű brill kő is.

Az árak, illetve a méretek a whiteandblack.hu weboldalán vannak feltüntetve. Itt másféle termékek megvásárlására szintén lehetőség nyílik. Az igazgyöngy nyaklánc is képes megdobogtatni a hölgyek szívét, az eleganciájának köszönhetően. Többféle méretben vehető meg a honlapról. Édes- és sósvízi gyöngyök megrendelése sem akadály.

A sötét színű, tahiti gyöngyök különösen szépnek számítanak. Az értékük rengeteg tényezőtől függnek, hiszen szerepet játszik a méretük, a formájuk és a minőségük. Az édesvízben nevelt gyöngyök általában Kínából származnak, a sósvízi társaik pedig Japán vagy Ausztrália környékéről. Az igazgyöngy nyaklánc készítése során, többféle fűzési technika kipróbálása is szóba jöhet. A webáruházban ebből a szempontból is lehet válogatni a termékek közül.

Itt kizárólag kézzel készített ékszerek vannak, ami meglátszik a minőségükön. Ha valaki élőben szeretné megtekinteni ezeket, látogasson el a 13. kerületi üzletbe, mert itt lehetőség nyílik erre! Az igazgyöngy nyaklánc egyedi feltételekkel történő megrendelése sem ütközik akadályba. A kreatív ékszertervezők képesek teljesíteni a vevők kérését, ezért a végeredmény lélegzetelállítóan szép lesz. Az árakkal kapcsolatban a weboldalon lehet tájékozódni.