A magánúton finanszírozott egészségügyi ellátások költsége igen magas. Emiatt jó, ha az ember birtokol valamilyen egészségpénztár biztosítást, legyen az akár állami, akár biztosító cégnél kötött. Az utóbbi esetben az egészségpénztár által jóval több szolgáltatás hozzáférhető. Minden biztosítás különböző ellátásfajtákra terjed ki. Az union.hu weboldalon remekbeszabott ajánlatokkal lehet találkozni, amelyeket az Union Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. kínál.

Olyan akció is aktuális, aminek révén magas betéti kamathozamokat lehet elérni, bizonyos feltételek teljesítése mellett, a bónusz jóváírás is biztosított, valamint kiemelt orvosi szolgáltatásokat is lefedő 1 éves biztosítás járhat a szerződéskötéshez. Aki valamilyen egészségbiztosítás megkötésén gondolkodik az egészségpénztárban, érdemes ellátogatnia a vállalat honlapjára, ahol az említetten kívül még rengeteg vonzó ajánlat szerepel. Az egészségbiztosítás mellett baleset-, utazás-, jármű-, élet és nyugdíj-, lakás- és vállalkozási biztosítás egyaránt köthető.

A félretett pénzek egészségpénztár befektetési osztályába való befizetése egy nagyon jó döntés lehet, mivel a növekvő hozamok mellé, akár biztosítás is járhat az ügyfeleknek. Az egészségpénztár nyugdíj befizetése után, évente 20 százalékos adójóváírás is lehetséges. Amennyiben a befektető személy az Union Nyitány ajánlatot választja, akkor 1000 SuperShop pontot kap. További, ezekhez hasonló kedvezményekre és kiváló ajánlatokra lehet rábukkanni a honlapon böngészve.

Ha valakinek bármilyen kérdése merülne fel egy-egy lehetőséggel kapcsolatban, akkor bátran keresse a cég munkatársait az elérhetőségeken keresztül! Az ügyfelek minden esetben egészen biztosan kielégítő választ fognak kapni a szakemberektől, akiknek az a kötelességük, hogy mindenről részletesen tájékoztassák az érdeklődőket, mielőtt valamilyen szerződéskötésre kerülne sor. Arra is van lehetőség, hogy a Prémium Egészségpénztárba fizessenek be pénzeket a biztosítottak. Ilyenkor minden befizetett fillér után jár a 20 százalékos adókedvezmény. Az egészségpénztár lehetőségét tanácsos megfontolni!