Kubeba

A felgyorsult világunkban aranyat ér egy nyugodt, stressz nélküli hétvége és a feltöltődés. Ebben segíthet a Kubeba, a nyugalom és felfrissülés illóolaja. A MediNatural kedvelt terméke egyszerre édes és fűszeres, kellemes és felpezsdítő. A citrusos illatával és a sajátos tulajdonságaival hamar megteremti azt a harmóniát és nyugalmat, amire sokan vágynak egy fárasztó nap vagy épp hét után.

Mindenképp megéri ezt kipróbálni azoknak, akik erőteljes munkahelyi stressznek vannak kitéve, és az otthoni pihenésüket szeretnék a lehető legnyugodtabbá varázsolni. Sokan használják ezt az imádkozás és meditáció előtt, a termékből pár cseppet juttatva más olajba, akárcsak a mandula olajba, majd a készítményt testápolóként bevetve.

Ennek köszönhetően szinte egyből nyugalmat, erőt és egyfajta mentális tisztaságot biztosít a szertartás előtt. A Kubeba illóolaj frissítő és nyugtató módon stimulál úgy, hogy közben maximálisan kiélvezhető az ellazító tulajdonsága.

A segítségével enyhül a fáradtság, a stressz és a letargikus állapot. A Kubeba markáns fertőtlenítő, gombaölő és vírusölő tulajdonságát fel lehet használni arra, hogy a megfázásos, köhögéses időszakot segítsen átvészelni. Nem szabad megfeledkezni a rovarriasztó adottságáról sem, aminek nagy hasznát lehet venni a nyári hónapok eljövetelével.

Arcápolás, a kihagyhatatlan napi rutin

Szinte minden egyes bőrtípusnak szüksége van a hidratálásra, tisztításra és táplálásra. Korosztálytól függetlenül az arcápolás tipikusan az a feladat, amit nem szabad kihagyni, arról nem érdemes elfeledkezni. Miért? Mert amikor a hanyagság miatt bekövetkezik a baj, akkor hajlamos bármit is tenni a probléma megoldása érdekében, holott a megelőzéssel minden megakadályozható.

Kétszeresen igaz ez az arcápolás és a bőr esetében. Teljesen mindegy, hogy pattanásokról van szó, ráncokról vagy más tünetekről, a megelőzéssel és a megfelelő időpontban, idejében végzett kezeléssel segíteni lehet a bajon. A legtöbb bőrprobléma enyhíthető az arcápolás egyébként egyszerű, de mégis hatékony és természetes lehetőségeit igénybe véve. Kétségtelen, hogy a profi megoldások is költséghatékonyak, ha időben reagál a gondokra az ember.