online bankolás

Sokan már el sem tudják képzelni a mindennapokat az internetes fizetés és bankolás nélkül. Ez teljesen érthető, hiszen a komplex ügyintézéseket is hihetetlen egyszerűvé és szimplává teszik ezen lehetőségek. Ön is kipróbálta már? Ha nem, akkor itt az ideje!

Érdemes kihasználni az online bankolás előnyeit. Melyek ezek? Nos, első helyen áll a gyorsaság és megbízhatóság. Végre nem kell elmenni a bankba a legkisebb ügyek intézéséért is, illetve az internetes felületen talán még nagyobb „biztonságban” ia van a pénz, mint a pénztárcában, fiókban, ruhák alatt vagy épp a matrac alatt.

Sokan választják a Gránit bankot, ami szintén nem meglepő, hiszen ez egy modern intézmény, ahol nem mellesleg a kollégák segítenek kiválasztani a legjobb opciókat, telepíteni a szükséges applikációkat és minden másban is rendelkezésre állnak, ami az online bankolással kapcsolatos.

A hozzáértők az Ön preferenciája alapján prémium vagy akár azonnal postázható bankkártyát ajánlanak. Aki még többet akar megtudni a lehetőségekről, az el kell látogasson a granitbank.hu oldalra. Itt egyszerűen lehet böngészni a választható szolgáltatások és kedvezmények között.

A megtakarítási vagy deviza számlák, az ügyfélajánlás és a partner vállalati kedvezmények, mind az Ön rendelkezésére állnak. Az egész folyamat azzal kezdődik, hogy Ön megadja a személyes adatait, majd ezt követően el kell fogadja a szükséges nyilatkozatokat, dokumentumokat.

A szerződéskötés VideóBankon vagy az ügyfélközpontok egyikében is történhet. A számlanyitást akár bankfiók felkeresése nélkül, kényelmesen, videós szerződéskötéssel is be lehet fejezni. Ezért megy olyan könnyedén és gyorsan a bankolás. Minden egyes ügyfél a szerződést egyből megkapja, természetesen az interneten keresztül.

A számlára pedig rögtön fogadhat utalásokat, terheléseket pedig egy munkanapon belül kezdeményezni tud az ember. Emellett a mindenféle fizetés is sokkal szimplább. Ott van az Android applikáció, ami sok esetben aranyat ér. Az Android 4.4. vagy újabb verziójú, NFC okostelefonokon használható.

A Gránit eBank alkalmazáson keresztül szinte bárhol lehet fizetni. Európában először a GRÁNIT Bank vezette be az új generációs mobilfizetést. Sokan azt is szeretik az egészben, hogy a valós idejű értékesítések is rendelkezésre állnak. A GRÁNIT Pay vásárlásairól Ön valós időben kap ingyenes iSMS-eket a Gránit eBank alkalmazásban.