teremcipők

A futsalban a teremcipők kiválasztása teljes mértékben attól függ, hogy milyen felületen játsszák a játékot. Beltéri játék esetén a legjobb a speciálisan kifejlesztett gumiból készült modellek közül választani, amik javítják a tapadást és biztosítják a beltéri lábbelikre jellemző könnyűséget és szilárdságot.

A teremcipők a korlátozott méretű beltéri vagy kültéri pálya követelményeinek is megfelelnek, valamint alkalmasak a sima felületekre, például PVC-re, parkettára vagy aszfaltra.A tapadás és a tartás alapvető tulajdonságok egy olyan sportágban, amit gyakori és gyors irányváltások jellemeznek. Az egyes talpbetétek növelhetik a kényelmet, a tartást és a párnázottságot. A beltéri futballcipőt a vásárló játékstílusának megfelelően kell kiválasztani, függetlenül attól, hogy kezdő, középhaladó vagy szakértő.

Ha még csak most ismerkedik a sportággal és annak technikájával, válasszon tartós párat, ami kibírja az első passzokat! Haladó vagy profi játékosok esetében a játékstílus határozza meg a teremcipők közüli választást.