repceméz

Az egészséges desszertek nem túl gyakoriak manapság. Mit szólna egy finom krémmézhez? A beobee.hu webshopban megtalálható repceméz krémméz formájában adja át nekünk a sárga repcemezők üdeségét. A hihetetlenül kellemes ízű, selymes állagú, hófehér színű nyalánkság a lágy aromájával mind a felnőttek, mind pedig a gyermekek kedvenc édessége lehet. Ez a finomság ráadásul roppant egészséges is.

Kiemelkedően magas energetizáló képessége van, lúgos hatása miatt felettébb ajánlott a fogyasztása. Ideális kísérője a reggeli italoknak, mint a tej, kávé, stb. A repceméz a lúgos hatásának köszönhetően nagyon ajánlott azoknak, akik gyomorsav túltengéssel küzdenek. Erős fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő, immunerősítő, de vérszegénység és csontritkulás ellen is hatásos.

A repceméz ideális a különböző italokba, mivel hagyja érvényesülni az italok eredeti ízét és aromáját, de kenyérre kenve is ajánlott a fogyasztása. Krémes állagának köszönhetően könnyen kenhető, nem csöpög le a kenyérről. Édesség, étel és vitamin egyben.