rongybaba

A játékbaba nem csupán egy egyszerű játék, amivel a kislányok olyan szívesen játszanak. Kétség sem fér hozzá, hogy egy szimpla rongybaba feladata is nagyon összetett. Először is ott a tény, hogy imitálja a szeretett személyek közelségét. Emellett pedig, rengeteg helyzetben biztonságot nyújt a gyerkőcnek, aki épp azzal játszik, pihen vagy alszik.

A rongybaba, mivel puha és könnyen babusgatható, ölelgethető és szerethető, hamar a kislányok kedvencévé válik. Nem mellesleg a baba gyorsan fejleszti a szocializációs képességeket és teljes mértékben megfelel megannyi szerepjátékra. Azonban nem mindegy, hogy milyen játékszer mellett dönt a szülő.

A Vesszőparipa cég a rongybaba készítésekor csakis olyan alapanyagokat használ fel, amelyek ellenőrzöttek, tehát semmilyen káros hatást nem gyakorolnak a kicsikre. A rongybaba remek választás ilyen tekintetben, ugyanis ezen nincsenek kiálló, veszélyes részek, illetve a ruháján sincsenek olyan kiegészítők, amelyek problémát okozhatnának. A meglévő tartozékok pedig bababiztos módon lettek rögzítve.